Juwelenontwerpster Salima Thakker opent deuren van 2 zomerse pop-up stores te Knokke

0
512

Vakantie in eigen land. Het hoeft niet altijd een downgrade te zijn. Wie deze zomer naast het strand in Knokke ook wat ander schoons wilt aanschouwen , is bij de juwelenontwerpster Salima Thakker aan het juiste adres. Twee spectaculaire pop-up reveals van de hand van de Antwerpse designer komen onze weg uit! Enerzijds lanceert Thakker een nieuw en autonoom juwelenmerk, genaamd Elementals en opent ze voor het autonome merk zelfs een pop-up op haar gekende locatie op de Zeedijk waar de schakelarmbanden op sushibanden worden gepresenteerd en een ingevroren pièce unique te winnen is dat op vier dagen tijd wordt ontvroren. Spektakel ontbreekt er dus niet aan! Anderzijds zal Thakker een nieuwe pop-upstore toewijden aan haar exclusieve House Of Colours concept. Hierbij zal Thakker een kleurenspektakel presenteren waarin waardevolle gems, zoals smaragden, saffieren en robijnen, in hun mooiste en zuiverste kleurenspectrum tentoongesteld worden. In deze prachtige store zal elke klant gematcht worden met zijn of haar favoriete steen en krijgen ze de kans hun eigen design samen met de designer te bepalen. In het eerste weekend van Augustus vindt er zelfs een event plaats waarbij jewellery lovers op afspraak zelf achter een slijptafel kunnen staan om hun exclusieve steen eigenhandig te slijpen! Ook hier reserveert Thakker graag je plekje.

Moest het je niet lukken om deze zomer af te zakken naar Knokke, dan kan je het nieuwe Elementals label nog altijd online spotten en shoppen via de website www.elementals-antwerp.com. De Elementals collectie start vanaf een prijskaartje van €380 waarna je zelf naar hartelust schakels kunt toevoegen in alle kleuren en materialen.

We love this new brand already.

Adres Elementals Pop-upstore : Zeedijk 728, 8300 Knokke-Zoute – Adres House of concept Pop-upstore : Kustlaan 54, Knokke-Zoute

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here