De Triumph Triaction test

0
549

Het Duitse lingerie merk Triumph nodigde ons vorige week uit in het Element Hotel in Amsterdam om kennis te maken met hun nieuwe sportswear Triaction lijn, en natuurlijk waren we erbij!

We arriveerden woensdagavond bij het Element Hotel in Amsterdam met een geselecteerde groep van pers en bloggers. First thing first, inchecken en ons installeren in de kamer. “Is deze kamer enkel voor mij?” was het eerste wat in mij opkwam. De ruime kamer/studio bestaat uit een open keuken, luxe badkamer, living room en een ge-wel-dig bed. Als je op hotel een langere periode verblijft moet je je thuis voelen, en daar slaagt Element volledig in. De kamers van het hotel zijn uitgerust voor een langer en heavenly verblijf. Lang konden we niet van deze fantastische kamer genieten want we werden in het Element restaurant verwacht.

Aan tafel geschoven, maakten we kennis met het oh-zo sympathieke Benelux team van Triumph en genoten we van een heerlijk diner. Op krachten komen is de boodschap, want de volgende ochtend stond er al een early bird work out op ons te wachten. Na het gezellig, uitgebreid diner besloten sommige fitgirls onder ons verstandig te zijn en hun bed in te kruipen. Wij konden we ons toch niet bedwingen om nog een drankje te doen in de bar van het hotel om de avond mooi af te sluiten.

Na heerlijk te hebben geslapen in het (oh yes) kingsize bed stonden we al om 7u30 met zijn allen klaar in ons Triump Triaction setje. Naast nog wat slaapoogjes waren er toch al wel heel wat meisjes enthousiast voor wat ons te wachten stond. We maakten kennis met Paultje Column, onze fanatieke coach voor de ochtend van My Model Workout. De bedoeling was om de Triumph’s Triaction Dynamic Lite te testen op de bounce controll van onze dierbare “vriendinnen”. De collectie biedt verschillende, perfect verstelbare beha’s voor elk figuur, elke cupmaat en iedere lifestyle. De BH’s zijn erg licht en geven de perfecte ondersteuning die je nodig hebt voor jouw sport. Wat je ook doet, Triaction biedt voor elke vrouw dé ideale sport BH. Veelbelovend als je het mij vraagt, maar het klopt dus ook echt. Nieuwschierig welke de jouwe is?

HYBRID LITE P
De Hybrid Lite P sportbeha vormt de vrouwelijke rondingen met licht gewatteerde spacer-cups en zorgt voor een uitzonderlijke ondersteuning, extreme lichtheid en comfort tijdens uiteenlopende activiteiten, van joggen tot kickboksen. De BH heeft niet alleen een uitstekende vochtregulatie en is ademend, hij is ook onzichtbaar onder kleding.

EXTREME LITE N
De Extreme Lite N sport BH is ultra-lichtgewicht en heeft geen vulling of beugel. De BH volgt daardoor de natuurlijke vorm van het lichaam. Dankzij de verstelbare en multidimensionale bandjes en trendy details, biedt het ontwerp zowel ondersteuning, comfort als stijl, of je nu kiest voor een spinning les of krachttraining.

CONTROL BOOST F
De Control Boost F sport BH heeft een feilloze pasvorm voor dames met een vollere cup. Een rits aan de voorkant maakt het gemakkelijk om de beha aan en uit te trekken. De racerback zorgt voor comfort en de stevige band onder de borsten en de zijpanelen bieden de perfecte ondersteuning. Van een snelle run tot een ontspannen yoga klas, de Control Boost F is ontworpen voor alle training niveaus.

BRAZILIAN CAPSULE
Dit jaar introduceert Triaction haar Braziliaanse capsulecollectie: een verzameling sport items met prints geïnspireerd op het Amazone-regenwoud. De collectie bestaat uit Fit-ster Capri broeken en shorts, beide uitgerust met buik en rug shaping, de Hybrid Lite P beha en Extreme Lite N beha, geschikt voor alle cup-maten.

Ik heb genoten van de work out in mijn nieuwe Free Motion BH en de Fit-Ster short!

Super hard bedankt aan het Triumph team, Maison PR & Element Hotel Amsterdam voor deze trip, we had a blast!

De Triaction Dynamic LITE AW16 BH’s en de Braziliaanse capsulecollectie zijn nu verkrijgbaar in de winkel en online.

www.triumph.com & www.elementamsterdamhotel.nl

Triaction 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here