Instant fun!

0
511

Het Instax gamma breidt uit met de Instax SHARE: deze printer laat toe foto’s van de smartphone of tablet meteen af te printen als Instax foto dankzij WiFi connectie. Fujifilm lanceert een fotoprinter om tegemoet te komen aan de vraag van gebruikers van smartphones of tablets, die een Instax fotoprint willen maken van de beelden die ze op deze toestellen bewaren.

 

Dankzij de gratis Instax Share app (iOS & Android), kan iedereen vanaf nu heel eenvoudig alle bewaarde beelden op een smartphone via de Instax Share SP-1 printen op Instax Mini fotopapier.

Deze applicatie bevat ook functies zoals vergroten, verkleinen of het omzetten naar zwart/wit of sepia. Er zijn verschillende mogelijkheden om unieke fotoprints te maken:

  • De functie “Real Time” voegt de datum, het uur, de plaats, het weer en temperatuur toe aan het beeld.
  • De keuze “Limited edition” geeft elke print een uniek nummer net zoals bij een gelimiteerde reeks.
  • Het is ook mogelijk om profielfoto’s van sociale media zoals Facebook en Instagram te printen, met melding van het aantal likes.

Voor Fujifilm blijft de cultuur van de fotografie – de oorspronkelijke basis van haar bestaan – erg belangrijk en ze ontwikkelt voortdurend nieuwe oplossingen om de instant foto aantrekkelijk te maken: leg het beeld vast, bewaar het zorgvuldig en verzeker een kwalitatieve afdruk. We like it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here