Pomellato – Tango collectie

0
548

Pomellato2Tango is de meest spectaculaire en kostbare Pomellato collectie.

Zijn verfijnde vakmanschap is geïnspireerd door een unieke goudsmidtechniek welke dateert uit de achttiende eeuw. Om de diamanten de maximale schittering als bij kaarslicht te geven, polijsten hoogopgeleide Italiaanse ambachtslieden de pavé-set stenen in een basis van zilver, gecombineerd met roségoud. Het resultaat is een onregelmatige textuur. Dit is ‘Tango glamour’, luxe en toch ingetogen en bedoeld om een publiek te verleiden.

MOOI BEGIN

De collectie is ontstaan in 2008, met de klassieke schakelarmband en halsketting van de gourmet collectie. Na zijn debuut werd Tango niet alleen synoniem met een gepassioneerde dans, maar met een onweerstaanbaar embleem van internationale luxe.

DARK FIRE THE DIAMOND HOUR

Het succes van Tango vraagt ​​een gedurfde nieuwe ouverture. Een nog kostbaardere collectie komt in witte diamanten en een rhodium-plated basis. De vorstelijke kettingen, armbanden, verlovingsringen en oorbellen dragen bij aan een elegant profiel van nauwgezet vakmanschap.

Een uitermate schitterende collectie waarbij je meegenomen wordt in de droom van een nieuw concept. Neem een kijkje op de website om de gehele collectie te bewonderen www.pomelatto.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here