KEDS® ONTHULT NIEUWE COLLECTIE TAYLOR SWIFT FOR KEDS® VOOR NAJAAR 2014

0
639

De Taylor Swift for Keds® samenwerking is terug met nieuwe stijlen voor het najaar, met de introductie van de Boyfriend, een nieuwe oxford van Keds® die dit jaar voor het eerst in de collectie zit. Deze nieuwe schoen is een hoogtepunt uit de lijn die geïnspireerd is op de favoriete stijlstatements van Taylor Swift. Voor de koelere maanden zijn ze omgewerkt met luxe stoffen en rijke kleuren.

De Boyfriend heeft een jongensachtige uitstraling, alsof je in de kledingkast van je vriendje bent gedoken. Dat geldt vooral voor de uitvoering met preppy ruitjes die perfect is voor de back-to-campus-look. De nieuwe schoen wordt vergezeld door klassieke Keds® favorieten zoals de Champion, dit jaar in wollen uitvoering voor meer warmte en body.

Het kleurenpalet beslaat een rijke mix van donkerrood, marineblauw, gemêleerd grijs, bordeaux en zwart. De afwerking bestaat uit biezen en veters in bijpassende kleuren en een van deze twee speciale bedeltjes: een gouden hartje met het getal 13, of een plectrum van gepatineerd koper met Swifts logo erin gegraveerd.

“De Boyfriend is een belangrijke schoen voor ons, hij staat voor Taylors tijdloze stijl en we zijn erg blij dat hij onderdeel is van onze nieuwe collectie,” zegt Rick Blackshaw, directeur van Keds®. “We weten dat meiden graag Keds® dragen als ze weer naar school of universiteit moeten, maar opties vinden ze nog belangrijker dus gebruiken we materialen en patronen zoals wol en ruiten die je tot ver in het najaar kunt dragen.” De collectie varieert in prijs van € 69,95 tot € 79,95 en is vanaf juli verkrijgbaar via geselecteerde retailers en webshops in de Benelux.

Over Keds®

In 1916 zorgde Keds® met de introductie van de Champion sneaker voor een nieuwe definitie van footwear. Het eenvoudige en chique design startte een stijlrevolutie. De harten van meisjes overal, van stijliconen tot ‘girls next door’, werden veroverd. Vandaag de dag is Keds® een lifestyle-merk voor mode van top tot teen, met een passie voor fantasie die een nieuwe generatie meisjes inspireert om authentiek, optimistisch en dapper te zijn. Bezoek voor meer informatie www.Keds.com. Keds® maakt deel uit van Wolverine Worldwide, een toonaangevende internationale producent van vrijetijds-, werk-, outdoor-, sport- en kinderschoenen.

 

 

keds marilyn monroeOver Taylor Swift

Ze wordt geprezen door The New York Times als ‘een van de belangrijkste popartiesten van het laatste decennium,’ en door Rolling Stone als ‘een van de weinige echte rocksterren van nu’. De 24 jaar oude Taylor Swift is zevenvoudig GRAMMY-winnares, en is de jongste winnares ooit van de Grammy Award voor Album van het Jaar. Met de release van haar album RED in 2012 is zij de enige vrouwelijke artiest in de muziekgeschiedenis (en de vierde artiest ooit) die twee keer maar liefst 1 miljoen albums verkocht in de eerste week. Ze houdt het record voor de beste digitale verkoop in één week voor een nummer van een vrouw, en voor de op één na beste verkoop in één week van iedereen, evenals het iTunes-record voor de beste album verkoop in de eerste week. Met RED werd Taylor de eerste artiest sinds de Beatles (en de enige vrouwelijke artiest in de geschiedenis) die zes weken of langer op nummer 1 stond met drie opeenvolgende studioalbums.

Taylor heeft een album in de prestigieuze lijst van 50 beste albums aller tijden (door vrouwen) van Rolling Stone, en Time magazine heeft haar aangewezen als een van de 100 meest invloedrijke personen ter wereld. Ze is de jongste Woman of the Year die Billboard ooit heeft verkozen, en enkele van haar meer dan 100 awards in de muziekindustrie zijn Artist of the Year door American Music Awards, Entertainer of the Year door de Country Music Association en de Academy of Country Music, evenals drie European Music Awards.

Taylor, die al haar nummers zelf schrijft, heeft in haar carrière records behaald van wereldwijd 26 miljoen verkochte albums en 75 miljoen gedownloade nummers, en haar twee meest recente albums zijn twee van de slechts 18 albums in de gehele muziekgeschiedenis waarvan in de eerste week meer dan één miljoen exemplaren werden verkocht. Haar singles stonden bovenin de hitlijsten van country- en popradiostations overal ter wereld en tot op heden heeft ze op verschillende radiostations 13 nummer 1-posities behaald. Ze staat in de internationale top vijf van digitaal best verkopende artiesten en is de best digitaal verkopende artiest in countrymuziek in de muziekgeschiedenis.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here